<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="http://forums.asp.net/utility/FeedStylesheets/rss.xsl" media="screen"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/" xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"><channel><title>Commerce Starter Kit</title><link>http://forums.asp.net/84.aspx</link><description>Discuss the Commerce Starter Kit Installation Package and Source Code for ASP.NET 1.x.</description><dc:language>en</dc:language><generator>CommunityServer 2007 SP1 (Build: 20510.895)</generator><item><title>ASP.NEt 1.1 Paypal Starter Kit Error</title><link>http://forums.asp.net/thread/1417279.aspx</link><pubDate>Tue, 03 Oct 2006 18:35:58 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:1417279</guid><dc:creator>NewAtlasUser</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/1417279.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=84&amp;PostID=1417279</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;&lt;strong&gt;I am using Paypal Starter Kit and I receive the error below when I am browsing the site... Sometimes i get this error sometimes i don&amp;#39;t .... its very inconsitent behaviour &lt;/strong&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;System.ArgumentException: Keyword not supported: &amp;#39;,server&amp;#39;.&lt;br /&gt;Line 59:&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; throw new Exception(&amp;quot;This product is no longer active&amp;quot;);&lt;br /&gt;Line 60:&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; } else {&lt;br /&gt;&lt;font color="#ff0000"&gt;Line 61:&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; ShoppingCartProvider.Instance.CartAddItem(userName, productID, quantity, modelName, modelNumber, description, price, sku,weight);&lt;br /&gt;&lt;/font&gt;Line 62:&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;br /&gt;Line 63:&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; }&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;strong&gt;Stack Trace:&lt;/strong&gt; &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&lt;table bgcolor="#ffffcc"&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;code&gt;&lt;pre&gt;[ArgumentException: Keyword not supported: &amp;#39;,server&amp;#39;.]
   System.Data.Common.DbConnectionOptions.ParseInternal(Hashtable parsetable, String connectionString, Boolean buildChain, Hashtable synonyms, Boolean firstKey) +1406482
   System.Data.Common.DbConnectionOptions..ctor(String connectionString, Hashtable synonyms, Boolean useOdbcRules) +102
   System.Data.SqlClient.SqlConnectionString..ctor(String connectionString) +52
   System.Data.SqlClient.SqlConnectionFactory.CreateConnectionOptions(String connectionString, DbConnectionOptions previous) +24
   System.Data.ProviderBase.DbConnectionFactory.GetConnectionPoolGroup(String connectionString, DbConnectionPoolGroupOptions poolOptions, DbConnectionOptions&amp;amp; userConnectionOptions) +125
   System.Data.SqlClient.SqlConnection.ConnectionString_Set(String value) +56
   System.Data.SqlClient.SqlConnection.set_ConnectionString(String value) +4
   System.Data.SqlClient.SqlConnection..ctor(String connectionString) +21
   Microsoft.ApplicationBlocks.Data.SqlHelper.ExecuteNonQuery(String connectionString, CommandType commandType, String commandText, SqlParameter[] commandParameters) +129
   Commerce.Providers.SqlShoppingCartProvider.CartAddItem(String userName, Int32 productID, Int32 quantity, String modelName, String modelNumber, String description, Double price, String sku, Double weight) in D:\@My Projects\PayPal\Commerce Template 2.0\CommerceStarterKit09\Commerce.ShoppingCartProvider\SqlShoppingCartProvider.cs:66
   ShoppingCartManager.AddItem(Int32 productID, Int32 quantity, String modelName, String modelNumber, String description, Double price, String sku, Double weight) in e:\web\larchewoodp\htdocs\App_Code\BLL\ShoppingCartManager.cs:61
   ProductPage.AddItemToCart() in e:\web\larchewoodp\htdocs\Product.aspx.cs:89
   ProductPage.lnkAddToCart_Click(Object sender, EventArgs e) in e:\web\larchewoodp\htdocs\Product.aspx.cs:75
   System.Web.UI.WebControls.LinkButton.OnClick(EventArgs e) +105
   System.Web.UI.WebControls.LinkButton.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +107
   System.Web.UI.WebControls.LinkButton.System.Web.UI.IPostBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +7
   System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEventHandler sourceControl, String eventArgument) +11
   System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCollection postData) +174
   System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +5102
&lt;/pre&gt;&lt;/code&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/table&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;Connection string in web.config&lt;/p&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;connectionStrings&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;clear&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;p&gt;&amp;lt;!--&lt;font color="#008000" size="2"&gt;This is the connection to your STORE &lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;--&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/p&gt;&lt;/font&gt;&lt;/p&gt;&lt;/font&gt;&lt;/p&gt;&lt;/font&gt;&lt;p&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font color="#000000" size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;CommerceTemplate&lt;/font&gt;&lt;font color="#000000" size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;connectionString&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font color="#000000" size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;Server=xxx;Initial Catalog=xxx;user id=xxxxx; Password=xxxx;&lt;/font&gt;&lt;font color="#000000" size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;providerName&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font color="#000000" size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Data.SqlClient&lt;/font&gt;&lt;font color="#000000" size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;p&gt;&amp;lt;!--&lt;font color="#008000" size="2"&gt;This is the connection to your Membership System&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;--&amp;gt;&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font color="#000000" size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;LocalSqlServer&lt;/font&gt;&lt;font color="#000000" size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;connectionString&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font color="#000000" size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;Server=xxxxx;Initial Catalog=xxxxx;user id=xxxxxxx; Password=xxxxxx;&lt;/font&gt;&lt;font color="#000000" size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;providerName&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font color="#000000" size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Data.SqlClient&lt;/font&gt;&lt;font color="#000000" size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;p&gt;&amp;lt;/&lt;font color="#800000" size="2"&gt;connectionStrings&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/p&gt;&lt;/font&gt;&lt;/p&gt;&lt;/font&gt;&lt;/p&gt;&lt;/font&gt;&lt;/p&gt;&lt;/font&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</description></item></channel></rss>