<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="http://forums.asp.net/utility/FeedStylesheets/rss.xsl" media="screen"?><rss version="2.0" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/" xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"><channel><title>ASP.NET AJAX UI</title><link>http://forums.asp.net/1008.aspx</link><description>Here you can discuss UI-related issues with AJAX such as controls and client-side functionality including Silverlight controls for ASP.NET</description><dc:language>en</dc:language><generator>CommunityServer 2007 SP1 (Build: 20510.895)</generator><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/3421275.aspx</link><pubDate>Wed, 23 Sep 2009 16:18:25 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:3421275</guid><dc:creator>mathew7535</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/3421275.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=3421275</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;Hello Everybody,&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Check &lt;a href="http://developersword.com/ShowMessages.aspx?ThreadID=402"&gt;http://developersword.com/ShowMessages.aspx?ThreadID=402&lt;/a&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;for complete solution for your above given query.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;cheers &lt;img src="http://forums.asp.net/tiny_mce/jscripts/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-smile.gif" alt="Smile" title="Smile" border="0" /&gt;&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2875804.aspx</link><pubDate>Mon, 19 Jan 2009 07:06:04 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2875804</guid><dc:creator>manpakhong</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2875804.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2875804</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;Dear all, I find that I have the same problem as you all descript. I find my problem is that I create a new project, at web.config, It created different web.config that was missing some parameters at web.config. I find that at my old created project, it doesn&amp;#39;t have such problem. I copy the old parameters from old web.config to the new project. The problem solved.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;my old version one (that&amp;#39;s work)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&amp;lt;?xml version=&amp;quot;1.0&amp;quot;?&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;lt;configuration xmlns=&amp;quot;&lt;a href="http://schemas.microsoft.com/.NetConfiguration/v2.0"&gt;&lt;font color="#034efa"&gt;http://schemas.microsoft.com/.NetConfiguration/v2.0&lt;/font&gt;&lt;/a&gt;&amp;quot;&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;configSections&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;sectionGroup name=&amp;quot;system.web.extensions&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Configuration.SystemWebExtensionsSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot;&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;sectionGroup name=&amp;quot;scripting&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Configuration.ScriptingSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot;&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;section name=&amp;quot;scriptResourceHandler&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Configuration.ScriptingScriptResourceHandlerSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot; requirePermission=&amp;quot;false&amp;quot; allowDefinition=&amp;quot;MachineToApplication&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;sectionGroup name=&amp;quot;webServices&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Configuration.ScriptingWebServicesSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot;&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;section name=&amp;quot;jsonSerialization&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Configuration.ScriptingJsonSerializationSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot; requirePermission=&amp;quot;false&amp;quot; allowDefinition=&amp;quot;Everywhere&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;section name=&amp;quot;profileService&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Configuration.ScriptingProfileServiceSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot; requirePermission=&amp;quot;false&amp;quot; allowDefinition=&amp;quot;MachineToApplication&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;section name=&amp;quot;authenticationService&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Configuration.ScriptingAuthenticationServiceSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot; requirePermission=&amp;quot;false&amp;quot; allowDefinition=&amp;quot;MachineToApplication&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;/sectionGroup&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;/sectionGroup&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;/sectionGroup&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;/configSections&amp;gt;&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;system.web&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;trace enabled=&amp;quot;true&amp;quot; mostRecent=&amp;quot;true&amp;quot; requestLimit=&amp;quot;50&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;pages&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;controls&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add tagPrefix=&amp;quot;asp&amp;quot; namespace=&amp;quot;System.Web.UI&amp;quot; assembly=&amp;quot;System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add namespace=&amp;quot;AjaxControlToolkit&amp;quot; assembly=&amp;quot;AjaxControlToolkit&amp;quot; tagPrefix=&amp;quot;ajaxToolkit&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;/controls&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;/pages&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;!--&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Set compilation debug=&amp;quot;true&amp;quot; to insert debugging&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; symbols into the compiled page. Because this&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; affects performance, set this value to true only&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; during development.&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; --&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;compilation debug=&amp;quot;true&amp;quot; defaultLanguage=&amp;quot;c#&amp;quot;&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;assemblies&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Web.Extensions.Design, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Design, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Windows.Forms, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;CrystalDecisions.Web, Version=11.5.3700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;CrystalDecisions.Shared, Version=11.5.3700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;CrystalDecisions.ReportSource, Version=11.5.3700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;CrystalDecisions.Enterprise.Framework, Version=11.5.3300.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;CrystalDecisions.Enterprise.Desktop.Report, Version=11.5.3300.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers, Version=11.5.3300.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;CrystalDecisions.CrystalReports.Engine, Version=11.5.3700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;CrystalDecisions.Enterprise.InfoStore, Version=11.5.3300.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;CrystalDecisions.Enterprise.Viewing.ReportSource, Version=11.5.3300.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692FBEA5521E1304&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc, Version=11.5.3300.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Web, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Xml, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Drawing, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Data, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Configuration, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Web.Services, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.DirectoryServices, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.DirectoryServices.Protocols, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.EnterpriseServices, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.ServiceProcess, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Web.RegularExpressions, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;/assemblies&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;/compilation&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;httpHandlers&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;remove verb=&amp;quot;*&amp;quot; path=&amp;quot;*.asmx&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add verb=&amp;quot;*&amp;quot; path=&amp;quot;*.asmx&amp;quot; validate=&amp;quot;false&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add verb=&amp;quot;*&amp;quot; path=&amp;quot;*_AppService.axd&amp;quot; validate=&amp;quot;false&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add verb=&amp;quot;GET,HEAD&amp;quot; path=&amp;quot;ScriptResource.axd&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot; validate=&amp;quot;false&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add verb=&amp;quot;GET&amp;quot; path=&amp;quot;CrystalImageHandler.aspx&amp;quot; type=&amp;quot;CrystalDecisions.Web.CrystalImageHandler, CrystalDecisions.Web, Version=11.5.3700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;/httpHandlers&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;httpModules&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add name=&amp;quot;ScriptModule&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;/httpModules&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;!--&amp;nbsp; GLOBALIZATION&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; This section sets the globalization settings of the application.&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; --&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;globalization culture=&amp;quot;zh-HK&amp;quot; uiCulture=&amp;quot;zh-HK&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;/system.web&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;system.webServer&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;validation validateIntegratedModeConfiguration=&amp;quot;false&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;modules&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add name=&amp;quot;ScriptModule&amp;quot; preCondition=&amp;quot;integratedMode&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;/modules&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;handlers&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;remove name=&amp;quot;WebServiceHandlerFactory-Integrated&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add name=&amp;quot;ScriptHandlerFactory&amp;quot; verb=&amp;quot;*&amp;quot; path=&amp;quot;*.asmx&amp;quot; preCondition=&amp;quot;integratedMode&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add name=&amp;quot;ScriptHandlerFactoryAppServices&amp;quot; verb=&amp;quot;*&amp;quot; path=&amp;quot;*_AppService.axd&amp;quot; preCondition=&amp;quot;integratedMode&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add name=&amp;quot;ScriptResource&amp;quot; preCondition=&amp;quot;integratedMode&amp;quot; verb=&amp;quot;GET,HEAD&amp;quot; path=&amp;quot;ScriptResource.axd&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;/handlers&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;/system.webServer&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;location allowOverride=&amp;quot;true&amp;quot; inheritInChildApplications=&amp;quot;true&amp;quot;&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;appSettings&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add key=&amp;quot;CrystalImageCleaner-AutoStart&amp;quot; value=&amp;quot;true&amp;quot; /&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add key=&amp;quot;CrystalImageCleaner-Sleep&amp;quot; value=&amp;quot;60000&amp;quot; /&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add key=&amp;quot;CrystalImageCleaner-Age&amp;quot; value=&amp;quot;120000&amp;quot; /&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;/appSettings&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;/location&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;lt;/configuration&amp;gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;My new project (didn&amp;#39;t work)&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;&amp;lt;?xml version=&amp;quot;1.0&amp;quot;?&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;lt;!-- &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Note: As an alternative to hand editing this file you can use the &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; web admin tool to configure settings for your application. Use&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; the Website-&amp;gt;Asp.Net Configuration option in Visual Studio.&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; A full list of settings and comments can be found in &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; machine.config.comments usually located in &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; \Windows\Microsoft.Net\Framework\v2.x\Config &lt;br /&gt;--&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;lt;configuration&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;appSettings/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;connectionStrings/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;system.web&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;!-- &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; Set compilation debug=&amp;quot;true&amp;quot; to insert debugging &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; symbols into the compiled page. Because this &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; affects performance, set this value to true only &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; during development.&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; --&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;compilation debug=&amp;quot;true&amp;quot;&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;assemblies&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Web.Extensions.Design, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31BF3856AD364E35&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Design, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add assembly=&amp;quot;System.Windows.Forms, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B77A5C561934E089&amp;quot;/&amp;gt;&amp;lt;/assemblies&amp;gt;&amp;lt;/compilation&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;!--&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; The &amp;lt;authentication&amp;gt; section enables configuration &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; of the security authentication mode used by &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; ASP.NET to identify an incoming user. &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; --&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;authentication mode=&amp;quot;Windows&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;!--&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; The &amp;lt;customErrors&amp;gt; section enables configuration &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; of what to do if/when an unhandled error occurs &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; during the execution of a request. Specifically, &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; it enables developers to configure html error pages &lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; to be displayed in place of a error stack trace.&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;customErrors mode=&amp;quot;RemoteOnly&amp;quot; defaultRedirect=&amp;quot;GenericErrorPage.htm&amp;quot;&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;error statusCode=&amp;quot;403&amp;quot; redirect=&amp;quot;NoAccess.htm&amp;quot; /&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;error statusCode=&amp;quot;404&amp;quot; redirect=&amp;quot;FileNotFound.htm&amp;quot; /&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; &amp;lt;/customErrors&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; --&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;httpHandlers&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;remove verb=&amp;quot;*&amp;quot; path=&amp;quot;*.asmx&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add verb=&amp;quot;*&amp;quot; path=&amp;quot;*.asmx&amp;quot; validate=&amp;quot;false&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add verb=&amp;quot;GET,HEAD&amp;quot; path=&amp;quot;ScriptResource.axd&amp;quot; type=&amp;quot;System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&amp;quot; validate=&amp;quot;false&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;add verb=&amp;quot;GET&amp;quot; path=&amp;quot;ScriptResource.axd&amp;quot; type=&amp;quot;Microsoft.Web.Handlers.ScriptResourceHandler&amp;quot; validate=&amp;quot;false&amp;quot;/&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;lt;/httpHandlers&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;lt;/system.web&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;lt;/configuration&amp;gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&lt;a href="mailto:manpakhong@hotmail.com"&gt;&lt;font color="#034efa"&gt;manpakhong@hotmail.com&lt;/font&gt;&lt;/a&gt;&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2580495.aspx</link><pubDate>Tue, 26 Aug 2008 10:26:02 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2580495</guid><dc:creator>shashi.sorout</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2580495.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2580495</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;It Still Not solving the problem in all cases&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2580379.aspx</link><pubDate>Tue, 26 Aug 2008 09:37:07 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2580379</guid><dc:creator>shashi.sorout</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2580379.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2580379</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;You Can Solve it Like.&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;1.Add a roleManger in web.config and set its cookies property to false.&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;2.in aspx page set EnableEventValidation=False&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;3.in Global.asax on Applicatiion_Error event&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;write&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;Context.ClearError();&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2471422.aspx</link><pubDate>Mon, 07 Jul 2008 11:29:27 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2471422</guid><dc:creator>nandhucbm</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2471422.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2471422</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;Please see this Url. hope it helps.&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;&lt;a href="http://weblogs.asp.net/leftslipper/archive/2007/02/26/sys-webforms-pagerequestmanagerparsererrorexception-what-it-is-and-how-to-avoid-it.aspx"&gt;http://weblogs.asp.net/leftslipper/archive/2007/02/26/sys-webforms-pagerequestmanagerparsererrorexception-what-it-is-and-how-to-avoid-it.aspx&lt;/a&gt;&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2319834.aspx</link><pubDate>Thu, 24 Apr 2008 19:59:23 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2319834</guid><dc:creator>CrashMigo</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2319834.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2319834</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;Mine I believe is a result of using a Response.Redirect() the other thing that may be a little unique about this is that I use Community Server and there is a URL rewriter....that being said I used Fiddler on this and it did return two HTML pages one a 302 HTTP Status with the following HTML&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;
&lt;pre class="coloredcode"&gt;HTTP/1.1 302 Found&lt;br /&gt;Server: Microsoft-IIS/5.1&lt;br /&gt;Date: Thu, 24 Apr 2008 19:15:01 GMT&lt;br /&gt;X-Powered-By: ASP.NET&lt;br /&gt;X-AspNet-Version: 2.0.50727&lt;br /&gt;CommunityServer: 3.1.20917.1142&lt;br /&gt;Location: http://localhost/store/checkout.aspx?id=123&lt;br /&gt;Set-Cookie: CommunityServer-UserCookie2101=lv=Thu, 24 Apr 2008 15:13:52 GMT&amp;amp;mra=Thu, 24 Apr 2008 15:15:01 GMT; expires=Fri, 24-Apr-2009 19:15:01 GMT; path=/&lt;br /&gt;Cache-Control: no-cache, no-store&lt;br /&gt;Pragma: no-cache&lt;br /&gt;Expires: -1&lt;br /&gt;Content-Type: text/html; charset=utf-8&lt;br /&gt;Content-Length: 192&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&amp;lt;&lt;span class="tag"&gt;html&lt;/span&gt;&amp;gt;&amp;lt;&lt;span class="tag"&gt;head&lt;/span&gt;&amp;gt;&amp;lt;&lt;span class="tag"&gt;title&lt;/span&gt;&amp;gt;Object moved&amp;lt;/&lt;span class="tag"&gt;title&lt;/span&gt;&amp;gt;&amp;lt;/&lt;span class="tag"&gt;head&lt;/span&gt;&amp;gt;&amp;lt;&lt;span class="tag"&gt;body&lt;/span&gt;&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;lt;&lt;span class="tag"&gt;h2&lt;/span&gt;&amp;gt;Object moved to &amp;lt;&lt;span class="tag"&gt;a&lt;/span&gt;&lt;span class="attr"&gt; href=&lt;/span&gt;&lt;span class="attrv"&gt;&amp;quot;http://localhost/store/checkout.aspx?id=123&amp;quot;&lt;/span&gt;&amp;gt;here&amp;lt;/&lt;span class="tag"&gt;a&lt;/span&gt;&amp;gt;.&amp;lt;/&lt;span class="tag"&gt;h2&lt;/span&gt;&amp;gt;&lt;br /&gt;&amp;lt;/&lt;span class="tag"&gt;body&lt;/span&gt;&amp;gt;&amp;lt;/&lt;span class="tag"&gt;html&lt;/span&gt;&amp;gt;&lt;/pre&gt;
&lt;p&gt;When I debug this I&amp;#39;m able to hit breakpoints in the checkout.aspx but the page never actually displays. I tried turning off the eventvalidation...also tried making sure the button that does the redirect is outside the update panel and still nada.&lt;br /&gt;&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2219612.aspx</link><pubDate>Fri, 07 Mar 2008 19:43:13 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2219612</guid><dc:creator>jmparmer</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2219612.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2219612</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;After trying all of these suggestions, I found out why my application was doing this.&amp;nbsp; I was using the Ajax TypeAhead control in an Ajax Modal Dialog panel.&amp;nbsp; What I found was a race condition that was occurring when the call to the data source had not completed before the control was rendered.&amp;nbsp; After replacing this control with an&amp;nbsp; Infragistics WebCombo control with the suggestion option, the problem was resolved by limiting the amount of chunks that were returned at startup.&amp;nbsp; &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;I&amp;#39;m sure there was something I was missing (like waiting on the process to complete before rendering) but I chose to use this control which does it for me. &lt;br /&gt;&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2111272.aspx</link><pubDate>Tue, 15 Jan 2008 19:55:17 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2111272</guid><dc:creator>jshapaka</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2111272.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2111272</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;well, they&amp;#39;re both using ie7 and that is what i&amp;#39;m and many others are using as well. It works fine on ie6 too.&amp;nbsp; It does not however work on firefox.&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2111126.aspx</link><pubDate>Tue, 15 Jan 2008 18:42:22 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2111126</guid><dc:creator>rmdw</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2111126.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2111126</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;It has been awhile since I posted what I did, but I don&amp;#39;t recall that the solution had anything to do with web.config.&amp;nbsp; Furthermore, if your app is working for all users except for one then web.config would not be the root cause.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;I would get your French IT guy to try running a different browser on this user&amp;#39;s computer and see if that resolve the problem.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Robert&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2110685.aspx</link><pubDate>Tue, 15 Jan 2008 15:32:25 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2110685</guid><dc:creator>jshapaka</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2110685.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2110685</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;what parts of the web.config were added to solve the parser exception issue.&amp;nbsp; I know the httpModules section is needed, but what other sections need to be added?&amp;nbsp; I&amp;#39;ve tried setting the enable validation to false, and it still&amp;nbsp;didn&amp;#39;t work.&amp;nbsp; The problem is we have a user in france who is getting this error after selecting from a drop down list that then does a postback to populate other drop down lists.&amp;nbsp; This is the only known occurence of this amongst all our users worldwide.&amp;nbsp; The odd thing is, our IT guy in France is able to do every thing in the web app without getting any errors, but the other user tries on their pc and gets the parser exception.&amp;nbsp; Any ideas are appreciated.&amp;nbsp; Also, I&amp;#39;ve tried looking for the Response.Write(), tracing, and all that, and it is not there.&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2097593.aspx</link><pubDate>Tue, 08 Jan 2008 20:06:17 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2097593</guid><dc:creator>vjones</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2097593.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2097593</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;I don&amp;#39;t know if you found the solution for this issue, but here is what worked for me: set the enableEventValidation to false&amp;nbsp;on top&amp;nbsp;of your webform.&amp;nbsp;&amp;nbsp;This is the link where i found it:&lt;br /&gt;&lt;span style="FONT-SIZE:10pt;COLOR:blue;FONT-FAMILY:&amp;#39;Courier New&amp;#39;;"&gt;&amp;nbsp;http://alpascual.com/blog/al/archive/2007/04/26/How-to-fix-Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException-in-AJAX.aspx&lt;/span&gt;&lt;br /&gt;Please let me know if you found a better solution.&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2081895.aspx</link><pubDate>Sat, 29 Dec 2007 10:11:53 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2081895</guid><dc:creator>pinky611</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2081895.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2081895</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;I think you have to change your web.config file. I was facing the same problem while using Microsoft AJAX controls.&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;I changed my web.config and the problem is solved.&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;here is my web.config file:&lt;/p&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;lt;?&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;xml&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;version&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;1.0&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;?&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;configuration&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;xmlns&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;http://schemas.microsoft.com/.NetConfiguration/v2.0&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;configSections&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;sectionGroup&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;system.web.extensions&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Configuration.SystemWebExtensionsSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;sectionGroup&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;scripting&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Configuration.ScriptingSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;section&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;scriptResourceHandler&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Configuration.ScriptingScriptResourceHandlerSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;requirePermission&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;false&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;allowDefinition&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;MachineToApplication&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;sectionGroup&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;webServices&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Configuration.ScriptingWebServicesSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;section&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;jsonSerialization&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Configuration.ScriptingJsonSerializationSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;requirePermission&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;false&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;allowDefinition&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;Everywhere&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;section&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;profileService&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Configuration.ScriptingProfileServiceSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;requirePermission&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;false&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;allowDefinition&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;MachineToApplication&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;section&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;authenticationService&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Configuration.ScriptingAuthenticationServiceSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;requirePermission&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;false&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;allowDefinition&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;MachineToApplication&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;sectionGroup&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;sectionGroup&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;sectionGroup&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;configSections&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;system.web.extensions&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;scripting&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;webServices&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;profileService&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;enabled&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;true&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;readAccessProperties&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;dragOverlayPosition&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;writeAccessProperties&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;dragOverlayPosition&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;authenticationService&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;enabled&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;true&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;requireSSL&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;false&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;webServices&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;scripting&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;system.web.extensions&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;connectionStrings&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;SimpleListsConnectionString&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;connectionString&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;Data Source=(local)\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|\SimpleLists.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;providerName&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Data.SqlClient&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;connectionStrings&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;system.web&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;anonymousIdentification&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;enabled&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;true&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;compilation&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;assemblies&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;assembly&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;assemblies&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;compilation&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;pages&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;controls&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;tagPrefix&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;asp&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;namespace&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.UI&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;assembly&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;tagPrefix&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;asp&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;namespace&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;Microsoft.Web.Preview.UI&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;assembly&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;Microsoft.Web.Preview&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;tagPrefix&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;asp&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;namespace&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;Microsoft.Web.Preview.UI.Controls&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;assembly&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;Microsoft.Web.Preview&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;tagPrefix&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;toolkit&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;namespace&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;AjaxControlToolkit&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;assembly&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;AjaxControlToolkit&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;controls&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;pages&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;profile&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;enabled&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;true&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;defaultProvider&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;AspNetSqlProfileProvider&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;inherits&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;automaticSaveEnabled&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;true&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;properties&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;allowAnonymous&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;true&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;dragOverlayPosition&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;defaultValue&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;serializeAs&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;String&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;properties&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;profile&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;httpHandlers&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;remove&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;verb&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;*&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;path&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;*.asmx&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;verb&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;*&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;path&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;*.asmx&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;validate&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;false&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;verb&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;*&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;path&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;*_AppService.axd&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;validate&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;false&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;verb&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;GET,HEAD&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;path&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;ScriptResource.axd&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;validate&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;false&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;httpHandlers&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;httpModules&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;ScriptModule&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;httpModules&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;system.web&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;system.webServer&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;validation&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;validateIntegratedModeConfiguration&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;false&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;modules&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;ScriptModule&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;preCondition&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;integratedMode&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;modules&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;handlers&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;remove&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;WebServiceHandlerFactory-Integrated&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; /&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;ScriptHandlerFactory&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;verb&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;*&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;path&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;*.asmx&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;preCondition&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;integratedMode&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;ScriptHandlerFactoryAppServices&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;verb&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;*&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;path&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;*_AppService.axd&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;preCondition&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;integratedMode&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;add&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;name&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;ScriptResource&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;verb&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;GET,HEAD&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;path&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;ScriptResource.axd&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;preCondition&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;integratedMode&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; &lt;/font&gt;&lt;font color="#ff0000" size="2"&gt;type&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;=&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35&lt;/font&gt;&lt;font size="2"&gt;&amp;quot;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;/&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;handlers&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;system.webServer&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/font&gt;&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt; 
&lt;p&gt;&amp;lt;/&lt;/font&gt;&lt;font color="#800000" size="2"&gt;configuration&lt;/font&gt;&lt;font color="#0000ff" size="2"&gt;&amp;gt;&lt;/p&gt;&lt;/font&gt;
&lt;p&gt;Hope this will help you.....&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;Enjoy....&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2030874.aspx</link><pubDate>Wed, 28 Nov 2007 18:42:00 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2030874</guid><dc:creator>rmdw</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2030874.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2030874</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;Yes, the problem actually got resolved courtesy of some help from another thread.&amp;nbsp; The key is shown in this method, which uses the same approach:&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp; protected void ShowMessageBox(string message)&lt;br /&gt;&amp;nbsp; {&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&amp;nbsp;&amp;nbsp; ScriptManager.RegisterStartupScript(Page, typeof(Page), &amp;quot;&amp;quot;, &amp;quot;alert(&amp;#39;&amp;quot; + message + &amp;quot;&amp;#39;);&amp;quot;, true);&lt;br /&gt;&amp;nbsp; } &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Robert&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2030797.aspx</link><pubDate>Wed, 28 Nov 2007 17:54:53 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2030797</guid><dc:creator>nestor082</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2030797.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2030797</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;Hi,&lt;/p&gt;&lt;p&gt;You probably already solved this or found a workaround, but I just ran into a similar problem and end up disabling the smart navigation property (SmartNavigation=&amp;quot;False&amp;quot;) of the page. That solved my problem.&lt;/p&gt;&lt;p&gt;&amp;nbsp;Regards&lt;br /&gt;&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</description></item><item><title>Re: Sys.WebForms.PageRequestManagerParserErrorException</title><link>http://forums.asp.net/thread/2013268.aspx</link><pubDate>Sun, 18 Nov 2007 23:13:33 GMT</pubDate><guid isPermaLink="false">4c671506-2930-414c-a40b-8bf57ded5924:2013268</guid><dc:creator>rmdw</dc:creator><slash:comments>0</slash:comments><comments>http://forums.asp.net/thread/2013268.aspx</comments><wfw:commentRss>http://forums.asp.net/commentrss.aspx?SectionID=1008&amp;PostID=2013268</wfw:commentRss><description>&lt;p&gt;I don&amp;#39;t understand your solution.&amp;nbsp; I mean, I understand what you&amp;#39;ve said but am not clear how it helps me.&amp;nbsp; Let me re-explain my predicament:&lt;/p&gt;&lt;p&gt;A button is pressed which causes a bunch of C# code to be run.&amp;nbsp; Anywhere from 30 seconds to 5 minutes later a report has been created in the form of a PDF file.&amp;nbsp; I then want to display that PDF file in a pop-window.&amp;nbsp; The user shouldn&amp;#39;t have to click on anything else for the pop-window to display.&amp;nbsp; I used to be able to do this with Response.Write but that is not allowed when AJAX is being used.&amp;nbsp; So how do I create a pop-window in C# code without using Response.Write ?&lt;/p&gt;&lt;p&gt;Robert&amp;nbsp;&lt;/p&gt;</description></item></channel></rss>